Missie

Samen de schoonmaak circulair, efficiŽnt en leuk maken.

Visie

Duurzaamheidsbeleid BOMA

Als groeiend bedrijf met een familiale bedrijfscultuur wil BOMA, als one-stop-shop, haar klanten op lange termijn maximaal ontzorgen met milieusparende totaaloplossingen en innovatieve, ondersteunende diensten van de hoogste kwaliteit.

We verbeteren continu onze processen om toegevoegde waarde te realiseren met een met een optimaal gebruik van grondstoffen en energie. Onze milieu- en mobiliteitsimpact monitoren we zorgvuldig.

Voor onze werknemers wensen we een zorgzame en betrokken partner te zijn in het uitbouwen van hun loopbaan en door in te spelen op hun talenten en hen te ondersteunen in voortdurende zelfontplooiing. We streven naar een aangename werksituatie die evenwicht biedt en garantie op de veiligheid en het welzijn van al onze medewerkers en onze klanten. Via informele en formele contacten betrekken we onze stakeholders bij onze werking en strategie waarbij we de mens en het product centraal stellen. De naleving van relevante regelgeving beschouwen we als prioritair.

We zetten vanuit onze strategie blijvend in op innovatieve en geÔntegreerde oplossingen en het delen van best-practices en kennis voor de schoonmaaksector.

Zo werken we alle dagen samen aan onze slogan: Maak de schoonmaak circulair, efficiŽnt en leuk.