BE BelgiŽ

ACCOUNT MANAGER Professionele Schoonmaakmachines Regio Vlaanderen

diverse.jpg

Al  meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Elf vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (13.000 m2) van 4500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnerschap met o.a. Nilfisk, Comac, en Greenspeed/Ecover, aangevuld met een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.
Schoonmaak is tastbaar, draagt bij aan het welzijn van mensen, is herkenbaar, en een essentieel onderdeel in ieder bedrijf.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 200 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 55 miljoen in 2016.

Omschrijving:

BOMAC, de machine afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse topmerken (Nilfisk, Comac, I-Mop, BOMA, ….) van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan een performante dienst na verkoop en kende de afgelopen jaren een continue groei.
Voor de verdere uitbreiding van deze divisie, zoeken wij een 'Account Manager' (m/v). In deze functie word je verantwoordelijk voor uitbouwen van een B2B klantenportfeuille. Je focus ligt daarbij op de verkoop en leasing van schoonmaakmachines in verschillende formaten, je presenteert de juiste onderhoudscontracten, en je vergeet natuurlijk niet de cross-selling van gerelateerde producten.
In samenwerking met een gespecialiseerde binnendienst bezoek je prospecten, verzorg je demo's met schoonmaakmachines voor beslissingnemers, sluit je leasing- en onderhoudscontracten, en bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten.
Je werkt nauw samen met de Sales & Marketing manager van de afdeling machines, alsook met je collega's van de technische dienst.

Uw profiel:

De ideale kandidaat:
•    Je bent ondernemend en commercieel ingesteld, je kan terugblikken op enige commerciële ervaring bij voorkeur in het aanbieden van investerings- of technische producten in een B2B omgeving.
•    Je hebt een representatief voorkomen en bent in staat om op verschillende niveaus met klanten om te gaan.
•    Je bent hands-on en hebt enige affiniteit met techniek.
•    Je kunt zelfstandig werken, maar begrijpt ook de impact van je daden en beloften op je collega's van de binnen- en technische dienst.
•    Je beheerst de Nederlandse taal en je hebt een bruikbare kennis van het Frans.
•    Je bent vertrouwd met de gangbare Microsoft Office toepassingen.

Onze voorwaarden:

•    Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een hechte teamgeest dat staat voor innoverend ondernemerschap en met een uitgesproken lange termijnvisie.
•    Ook na een grondige en diepgaande opleiding kan je steeds beroep blijven doen op de expertise van je ervaren collega's.
•    Je ontvangt een competitief salaris met diverse extra legale voordelen waaronder een jobgeschikte bedrijfswagen met tankkaart.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Murielle Bierebeeck
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel:
E-mail Murielle Bierebeeck: mbierebeeck@boma.be

ACCOUNT MANAGER Professionele schoonmaakoplossingen Regio West-Vlaanderen(Noord)

diverse.jpg

BOMA is reeds meer dan 40 jaar de pionier in de ontwikkeling en verdeling van professionele schoonmaakmaterialen, -producten en –machines. Naast een kwalitatief product en topservice, dragen wij als marktleider maatschappelijk verantwoord én innoverend ondernemen hoog in het vaandel. Met deze ondernemende en innoverende aanpak leveren we duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Deze familiale omgeving is een dynamisch groeibedrijf dat 180 mensen tewerkstelt en vorig jaar werd genomineerd als één van de vier finalisten voor de titel ONDERNEMING VAN HET JAAR.

Omschrijving:

In deze functie word je verantwoordelijk voor het behartigen van jouw regio (Brugge – Kust - Meetjesland) op elk vlak. Je gaat op een pragmatische wijze op zoek naar oplossingen voor en met bestaande uit te werken klanten (openbare besturen, instellingen, hotels, restaurants, de zorgsector en grote zowel als kleine ondernemingen) en laat nieuwe klanten niet links liggen. Op een erg zelfstandige wijze bouw je aan een vertrouwensrelatie en ben je voortdurend aanwezig in jouw regio én bij jouw klanten om hen op elk vlak te ontzorgen. In samenspraak met jouw collega's op de binnendienst beheer je nauwgezet je dossiers en kan je steeds inspelen op verwachtingen van jouw klanten door hen een klantspecifieke en duurzame oplossing aan te reiken. Je rapporteert hiervoor rechtstreeks aan de Sales Manager.

Uw profiel:

De ideale kandidaat:
•    Beschikt over een hoger werk- en denkniveau, verworven door studies of ervaring;
•    Kan terugblikken op een eerste commerciële ervaring, bij voorkeur in een gelijkaardige klantenkring, maar in ieder geval in een B2B context;
•    Kent de regio Brugge – Kust - Meetjesland als zijn binnenzak;
•    Heeft een representatief voorkomen, een hoge gunfactor en is in staat om op diverse niveaus met klanten om te gaan;
•    Gaat vlot zelfstandig te werk, verfoeit dure woorden en loze beloften, maar blinkt uit in daadkracht en gedrevenheid. 

Onze voorwaarden:

•    Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een hechte teamgeest dat staat voor innoverend ondernemerschap met een uitgesproken langetermijnvisie;
•    Na een doorgedreven opleiding, kan je steeds beroep doen op heel wat expertise, aangevuld met de modernste tools;
•    Je kan een érg competitief salaris opbouwen, aangevuld met diverse extralegale voordelen en bedrijfswagen met tankkaart.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Philippe Scraeyen van MONITOR
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: 0473 66 27 99
E-mail Philippe Scraeyen van MONITOR: philippe@monitor.be

Meer informatie:

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier :www.monitor.be

BOEKHOUD(ST)ER

diverse.jpg

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen,
-producten en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende
aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen,
openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Acht vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een
fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (10.000 m2) van 3500 artikelen, functionele etools
en een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.
De Boma Group is een dynamisch groeibedrijf dat 150 mensen tewerkstelt en dit jaar werd
genomineerd als één van de vier finalisten voor de titel ONDERNEMING VAN HET JAAR.

Omschrijving:

Als Boekhoud(st)er zal je taak, na een professionele opleiding over ons eigen boekhoudpakket,
bestaan uit :
Volledige boekhouding van 1 of meerdere groepsvennootschappen.

Uw profiel:

- Je bent administratief en punctueel aangelegd
- Je hebt een bachelor/A1-opleiding 'Boekhouding' genoten.
- Je bent vertrouwd met de gangbare Microsoft Office-toepassingen.
- Je beheerst de Nederlandse taal en heb je een goede kennis van het Frans en Engels, zowel
schriftelijk als mondeling.
Pluspunten (niet noodzakelijk)
- Kennis Fiscaliteit
- Kennis van Nederlandse boekhoudregels/wet
- Snelle beschikbaarheid

Onze voorwaarden:

Plaats tewerkstelling :
BOMA via PFS GROUP NV
Noorderlaan 131
2030 ANTWERPEN
Onze voorwaarden:
- Vast contract van onbepaald duur
- Competitief vast bruto maandsalaris
- Ecocheques
- Bonusplan
- Groepsverzekering (pensioenopbouw / invaliditeit / overlijden) + bijkomende groepsverzekering
nav paritaire loonsverhoging

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Dirk Robbrecht
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: nvt
E-mail Dirk Robbrecht: dirk.robbrecht@boma.be

Meer informatie:

nvt

Commercieel ingesteld chauffeur / demonstrateur met rijbewijs BE of C (m/v).

diverse.jpg

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Elf vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (10.000 m2) van 3500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnership met o.a. Ecover en Nilfisk en een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 200 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 55 miljoen in 2016 en was vorig jaar genomineerd als finalist voor de 'onderneming van het jaar'.

Omschrijving:

BOMAC, de machine afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse topmerken (Nilfisk, Comac, I-Mop, BOMA, ….) van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan een performante dienst na verkoop en kent de afgelopen jaren een continue groei.

Voor het verbeteren van onze leverperformantie van schoonmaakmachines en het uitvoeren van demonstraties met machines bij oa leveringen, zoeken wij een 'commercieel ingesteld chauffeur/demonstrateur met rijbewijs BE'. Hij/zij staat in voor het leveren van schoonmaakmachines bij klanten en geeft een korte uitleg aan de gebruikers van de machines bij het afleveren.
Daarnaast zal hij/zij ingezet worden voor het uitgebreider demonstreren van nieuwe machines bij potentiële klanten en beheert zijn/haar demo-machinepark. Bij de demonstraties wordt hij/zij bijgestaan door onze vertegenwoordiger, die het commerciële gesprek voor zijn/haar rekening neemt.

Omwille van de regelmatige klantencontacten en demonstraties heeft de commercieel ingestelde chauffeur een presentabel voorkomen en is bij voorkeur tweetalig. Hij/Zij werkt onder leiding van de dienst planning van onze technische dienst die ook de vloot van techniekers aanstuurt.

Uw profiel:

-    Chauffeur met rijbewijs BE of C (m/v)
-    Interesse voor techniek
-    Commerciële ingesteldheid
-    Beleefd met net voorkomen
-    Bruikbare kennis van de Franse taal

- Woonachtig regio Antwerpen

Onze voorwaarden:

Wij bieden een voltijdse vaste betrekking vanuit ons filiaal te Antwerpen met een marktconforme bezoldiging. Wij voorzien een behoorlijke opleiding. Indien noodzakelijk komen wij tussen voor het behalen van het gewenste rijbewijs.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Stef Van Laerhoven
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel:
E-mail Stef Van Laerhoven: stef.vanlaerhoven@boma.be

NL Nederland

MEDEWERKER SALES SUPPORT

sales.jpg

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en –machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen in de Benelux en in Frankrijk. BOMA staat voor; een breed Assortiment (> 3500 artikelen), uniek logistiek concept, service met een strikje, eigen opleidingen, internationale organisatie (11 vestigingen), sterke groei ambitie, onafhankelijk, stabiel, innovatief, "work hard play hard" en no-nonsense. Het hoofdkantoor van BOMA bevindt zich in Antwerpen en in Nederland heeft BOMA 4 filialen. Het filiaal in Capelle aan de IJssel vormt het logistieke hart van BOMA Nederland. Dit filiaal gaat de komende tijd flink groeien. BOMA groeit jaar op jaar en daar zijn de 180 medewerkers maar wat trots op!
De commerciële binnendienst bestaat uit een team van 9 professionele medewerkers met heel veel know how.

Omschrijving:

Voor het team West Nederland zijn wij, namens BOMA op zoek naar een proactieve medewerker Sales Support.
Actieve Sales professional
Als Sales Support medewerker werk je als een Accountmanager vanuit de binnendienst. De nadruk in deze functie ligt op de contacten met een groot aantal klanten van BOMA in de regio. Je ondersteunt 1 of 2 Accountmanagers met het maken van kwalitatief goede afspraken, je bent zelf verantwoordelijk voor het telefonisch adviseren van klanten en prospects en je houdt de administratie op orde. Jij bent DE commerciële spil. Je weet waar de kansen liggen, staat klanten vriendelijk te woord en weet ze te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten en diensten van BOMA. Je verzorgt heel nauwkeurig de administratie. Je draait je hand niet om voor het maken en opvolgen van offertes, het up to date houden van klantgegevens, het verwerken van bestellingen etc. Doordat je dit efficiënt weet te organiseren houd je meer tijd over voor de klantcontacten. Dit is waar het voor jou om draait. Jouw klanten bevinden zich vooral binnen de schoonmaakbedrijven en eindgebruikers; de institutionele markt met de nadruk op onderwijs, zorg, hotellerie, restaurants & recreatie.
Kortom;
Een veelzijdige en cruciale rol in het commerciële team;
mooie balans tussen ondersteuning en zelfstandige trajecten;
er is ruimte voor ondernemende geest met een sterk gevoel voor kwaliteit.
Schoonmaak is tastbaar, draagt bij aan welzijn van mensen, is herkenbaar en een essentieel onderdeel in ieder bedrijf. Hier weet jij iedere dag jouw (potentiele) klanten in te adviseren.

Uw profiel:

Je bent iemand met voldoende commerciële ervaring en energie. Iemand die veel ballen hoog weet te houden, die opveert van hectiek en leeft voor sales. Het wordt jouw uitdaging om, samen met jouw collega's intern en in de buitendienst, nog meer klanten gelukkig te maken.
Dit verwachten we minimaal:
Een aantoonbaar trackrecord (> 4jr.) in een commerciële B2B omgeving;
resultaat gedreven mentaliteit;
organisatorisch sterk;
eenvoudig technisch inzicht;
plezier in (telefonisch) klantcontact.
Als je een hands-on instelling hebt, een enorme sales drive en een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan ben je van harte welkom bij BOMA.

Werkgebied/ standplaats
Je werkt vanaf kantoor in Capelle aan de IJssel voor de regio West Nederland.

Onze voorwaarden:

BOMA neemt jou graag mee in de groei van de organisatie en biedt je kansen. Eerst krijg je een grondig inwerktraject en daarna kun je rekenen op een goede begeleiding intern.
Het is hard werken maar bij BOMA is er ook regelmatig tijd voor ontspanning. Bij BOMA wordt er gekeken naar wat jou persoonlijk drijft en krijg je de kans om jezelf op jouw manier te ontwikkelen!
Verder kun je rekenen op:
Een goed vast bruto jaarsalaris;
een winstafhankelijke eindejaarsuitkering;
een pensioenregeling.

Hoe kan je solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature  op de site van AV diensten ,  website: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de oranje button).

BOMA Nederland B.V.
T.a.v. Sandra Adank
JF Kennedylaan 241
NL - 5981 WZ Panningen

Tel: (06) 1075 9292
E-mail Sandra Adank: mail@avdiensten.nl

Meer informatie:

sollicitaties via AVdiensten