PROJECT SUPERVISOR SUPPLY CHAIN

Al 45 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen.

Twaalf vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (12 000 m2) van 7000 artikelen, functionele e-tools, en een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.

De BOMA Group (PFS Group) is een dynamisch groeibedrijf dat meer dan 250 mensen tewerkstelt. In 2016 was het bedrijf één van de vier finalisten bij 'Onderneming van het Jaar'.

Omschrijving:

Wat verstaan wij onder een 'Project Supervisor Supply Chain' ? Hij/zij is de rechterhand van de Supply Chain Division Director en werkt nauw samen met de verschillende teamleden binnen de Supply Chain Divisie, evenals de verantwoordelijken van andere divisies.

De Project Supervisor Supply Chain (PS) is verantwoordelijk voor de aan hem/haar toevertrouwde projecten, zowel qua voorbereiding, implementatie, opvolging en bijsturing.Voorbeelden van projecten zijn:+ Evaluatie van de werking van de magazijnen te Antwerpen, Capelle ad Ijssel (indeling, opbouw voorraad, procedures, ...), Valence + de overige magazijn/hub-locaties in BENEFRALUX+ Implementeren van logistieke processen en toezien op het naleven ervan+ Opvolgen en aanpassen van het voorraadniveau in functie van stijging/daling verkoop (trendanalyse)+ Evaluatie van de leverperformantie leveranciers en de impact op de supply chainDe PS begeleidt eveneens de logistieke integratie in geval van overnames.

Meer concreet betekent dit:+ Analyse van de artikelen die worden overgenomen (rotatie, voorraadniveau, omzetting naar Boma, ...)+ Analyse magazijnindeling en inplementatie van de Bomastructuur (nummering, plaatjes, ed ...)+ Assisteren bij de fysieke verwerking van de uitfasering niet roterende voorraad + Opleiding van het magazijnpersoneel (orderpicking/procedures) + Voorbereiden van een inventaris en effectieve uitvoering hiervan.

De PS is omwille van zijn/haar veelzijdigheid ook de back up van key functies zoals deze van Supply Chain Division Director, Warehouse Manager, Procurement SupervisorHij/zij suggereert verdere verbeteringen op gebied van processen binnen Supply Chain en bespreekt eventuele aanpassingen met de Supply Chain Division Director.

Hij/zij toont de nodige flexibiliteit om ad hoc-taken uit te voeren in opdracht van de Supply Chain Division Director.Hij/zij rapporteert aan de Supply Chain Division Director.Hij geniet een professionele training in regie van onze BOMA Academy.

Uw profiel:

- Je hebt ideaal een opleiding gevolgd van het niveau Bachelor in een Supply Chain-gelinkte richting of gelijkwaardig door ervaring.
- Je bent een teamspeler en positief ingesteld.
- Je bent vertrouwd met de gangbare Microsoft Office-toepassingen.
- Je beheerst de Nederlandse taal en spreekt ook vlot Frans. Kennis van het Engels is een troef.
- Je werkt op een gestructureerde manier en werkt resultaatsgericht.
- Je beschikt over een 'hands on' mentaliteit.
- Je denkt kwaliteitsgericht.
- Je hebt een dynamische persoonlijkheid, je denkt oplossingsgericht.

Onze voorwaarden:

- Vast contract van onbepaald duur

- Competitief vast bruto maandsalaris

- Ecocheques

- Groepsverzekering

- Bonusplan

Hoe kan je solliciteren?

BOMA Antwerpen
T.a.v. Herman De Kuyffer, Supply Chain Director
Tel:
E-mail: hdekuyffer@boma.eu


Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen