TRANSPORT SUPERVISOR

Al 45 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen.

Twaalf vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (12 000 m2) van 7000 artikelen, functionele e-tools, en een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.

De BOMA Group (PFS Group) is een dynamisch groeibedrijf dat meer dan 250 mensen tewerkstelt. In 2016 was het bedrijf één van de vier finalisten bij 'Onderneming van het Jaar'.

Omschrijving:

Wat verstaan wij onder een 'Transport Supervisor ?

De Transport Supervisor is verantwoordelijk voor de organisatie en supervisie van de transportafdeling. Hij/zij stuurt een team van transport-medewerkers en eigen chauffeurs. Hij/zij is eveneens verantwoordelijk voor de keuze en de efficiëntie van de transporten in onderaanneming.

Dit zijn voornamelijk fijnmazige transporten in BENELUX en Frankrijk, maar ook zelfs een deel export naar Europa, USA en AustraliëVanuit een logistiek inzicht en ervaring in leiding geven, slaagt hij/zij erin om de transportplanning van A tot Z te managen en diverse logistieke, administratieve en teamgerichte processen, te coördineren en verder optimaliseren.

Meer specifiek staat hij/zij in voor het toezicht op een vlotte levering van meer dan 850 bestellingen per dag, waarbij hij/zij zelf instaat voor de onderhandelingen met en keuze van de transporteurs. Hij/zij zorgt ervoor dat kostenefficiëntie en een kwalitatieve levering samengaan.

Daarnaast staat hij/zij in voor een aantal administratieve taken (controle facturen) en garandeert hij/zij te allen tijde een efficiënte communicatie en samenwerking met de collega's van sales support, customer service en logistiek.

Voor de teamleden is hij/zij het eerste aanspreekpunt.Hij/zij suggereert verdere verbeteringen op gebied van processen binnen Supply Chain (transport) en bespreekt eventuele aanpassingen met de Supply Chain Division Director.

Hij/zij is vertrouwd met de wetgeving omtrent transport van gevaarlijke goederen (ADR).

Hij/zij toont de nodige flexibiliteit om ad hoc-taken uit te voeren in opdracht van de Supply Chain Division Director.

Hij/zij rapporteert aan de Supply Chain Division Director.

Wij voorzien een professionele opleiding in regie van onze BOMA Academy.

Uw profiel:

- Je hebt ideaal een opleiding gevolgd van het niveau Bachelor in een Supply Chain-gelinkte richting of gelijkwaardig door ervaring.

- Je bent een teamspeler en positief ingesteld.

- Je bent vertrouwd met de gangbare Microsoft Office-toepassingen.

- Je beheerst de Nederlandse taal en spreekt ook vlot Frans. Kennis van het Engels is een troef.

- Je werkt op een gestructureerde manier.

- Je beschikt over een 'hands on' mentaliteit.

- Je denkt klant- en kwaliteitsgericht.

- Je hebt een dynamische persoonlijkheid, je kan een team motiveren en denkt oplossingsgericht.

Onze voorwaarden:

- Vast contract van onbepaald duur

- Competitief vast bruto maandsalaris

- Ecocheques

- Groepsverzekering

- Bonusplan

Hoe kan je solliciteren?

BOMA Antwerpen
T.a.v. Herman De Kuyffer, Supply Chain Director
Tel:
E-mail: hdekuyffer@boma.eu


Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen