10 redenen om bij BOMA te werken

  1. Dat je met professionele schoonmaak kan scoren bewijst BOMA met een constante groei, al meer dan 48 jaar!
  2. BOMA is een marktleider in haar vakgebied en spreidt de risico's van haar bedrijfsvoering door te focussen op een breed en divers cliŽnteel.
  3. De professionele schoonmaaksector is een 'blijver', ook in crisistijden.
  4. BOMA is onafhankelijk. Als autonoom bedrijf kunnen beslissingen snel en efficiŽnt worden genomen.
  5. BOMA heeft een familiale bedrijfscultuur en voert intern een opendeurenpolitiek. Wij hechten veel waarde aan communicatie: het komt de betrokkenheid van de medewerkers en de efficiŽntie in onze organisatie alleen maar ten goede.
  6. BOMA investeert in interne opleidingen zodat je ook met kennis het verschil kan maken.
  7. Met onze 8 nationaliteiten en een leeftijdsverschil van 42 jaar tussen onze oudste en jongste werknemer kunnen we ons echt wel 'divers' noemen.
  8. BOMA heeft een strategie die ruimte biedt aan duurzaamheid: ze heeft oog voor People, Planet en Profit. Dit vertaalt zich onder andere in een nauw partnership met gelijkgestemde Maatschappelijk Verantwoord Ondernemingsbedrijven. Ontdek hier ons duurzaamheidsbeleid.
  9. BOMA paart het nuttige graag aan het aangename: getuige hiervan onze leuke personeels- en familiefeesten, de BOMA-kwis, werknemers die zelf thema-avonden organiseren, de BOMITO (ons bedrijfskrantje), sensibilisering voor sportevenementen, culturele en- ontspanningsactiviteiten, ...
  10. BOMA biedt kansen aan haar medewerkers: wie wil doorgroeien, krijgt er de mogelijkheid voor. Talrijke Bomito's gingen u voor...