Digital Marketeer

Ben jij het positief, betrokken en hands-on talent met een passie voor online marketing?

Heb je zin om mee vorm te geven aan de verdere uitbouw van onze marketingstrategie?

Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Binnen ons enthousiaste en gedreven marketingteam krijg je alle ruimte en ondersteuning om je kwaliteiten en talenten te ontplooien en werk je samen aan projecten.

Bij BOMA vind je niet alleen alles voor schoonmaak en hygiëne maar ook een toffe werkplek, een no-nonsense cultuur en een bedrijf met een echte ondernemersgeest.

Stap mee met de meer dan de 300 Bomito's in het succesverhaal dat bijna 50 jaar geleden begon en schrijf jouw pagina in een groeiend, gezond en internationaal bedrijf.

Omschrijving:

We werken simpel.slim.leuk in ons internationale team.

Samen vertalen we de corporate strategie naar concrete activiteiten en bewaken de voortgang ervan.

We bouwen permanent aan het marketingbeleid bij BOMA en de concrete uitvoering van de plannen die hieruit voortvloeien.

In onze 'Tribe' werken we zeer nauw samen met collega's van productmanagement, sales en andere units.

Jouw rol :

Binnen het Marketingteam neem jij de lead voor het digitale luik: leadgeneratie, websites, sociale media e-mailmarketing. Je staat rechtstreeks in contact met al onze partners en mag je creatieve ideeën uitwerken.

- Een creatief digitaal talent, met een bachelor op zak en met minstens 3 à 5 jaar ervaring in online marketing in bij voorkeur een B2B omgeving.

- Je werkt vlot met marketingprogramma's zoals o.a. het Adobe pakket, Advertising, Google Analytics, Wordpress, Marketing Automation systemen (zoals Get Response)

- Je bent gedreven door data. Je analyseert zowel klantendata en evalueert onze campagnes, trekt conclusies en formuleert optimalisaties. Dankzij jouw inzichten kunnen we onze digitale campagnes nog krachtiger en effectiever maken.

- Een communicatieve duizendpoot die zich vlot en op alle niveaus kan uitdrukken. Je bent gedreven met een sterk luisterend vermogen en kracht om kritisch na te denken.

- Een echte teamplayer met een hands-on mentaliteit. Je denkt niet in termen van problemen maar creatieve, flexibele en duurzame oplossingen.

- De volgende competenties zijn bij jou al volop ontwikkeld; zelfredzaamheid, organiseren en plannen, projectmatig werken en organisatiesensitiviteit.

Uw profiel:

- Affiniteit met video en foto

- Ervaring in een internationaal team

- Kennis van de basisbeginselen van Growth Marketing

- Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels en je bent gemakkelijk mee in een Franse conversatie

Onze voorwaarden:

In ruil voor je enthousiasme en inzet, geniet je van een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen zoals o.a ecocheques, bonusplan, fietsplan en groepsverzekering.

Leuke collega's die staan te popelen om kennis en ervaring met jou uit te wisselen én een echte people manager die jou professioneel en persoonlijk wil laten groeien.

Een toffe en ergonomische werkplek op ons kantoor in Antwerpen waarbij deels thuiswerken zeker mogelijk is.

Fijne extra's zoals teambuildings, afterworks "BOMA café", gratis frisdrank, fruit en soep.

Bij de start voorzien wij een uitgebreid onboardingstraject en we laten je graag verder groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Hoe kan je solliciteren?

BOMA Antwerpen
T.a.v. Pieter David
Tel:
E-mail: pieter.david@boma.be


Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen