Jouw schoonmaak circulair, efficiŽnt en leuk maken. Dat is wat BOMA dag in, dag uit doet. Doordat we al meer dan 47 jaar inzetten op innovatie en kennis, geniet jij van een Ďvlekkelozeí ervaring, met een optimale hygiŽne als gevolg. Wij zorgen ervoor dat jij alles in handen hebt om jouw schoonmaak perfect te laten verlopen, van schoonmaakmaterialen Ėtot producten en machines.

Circulair: werken aan een schone toekomst

Circulair: werken aan een schone toekomst Juist in de schoonmaakwereld is duurzaamheid en rekening houden met het milieu een belangrijk thema. Terecht, want het schoonmaken van nu moet niet leiden tot de vervuiling van morgen. Als innoverende onderneming evolueren we zelfs naar een circulaire aanpak. Dit stelt jou in staat om een positieve bijdrage te leveren door de impact op een beter milieu en werkklimaat te vergroten.

Lees meer over circulair schoonmaken

EfficiŽnt: zorgeloos aan de slag

EfficiŽnt: zorgeloos aan de slag Bij BOMA draait alles om ontzorging: een volledige en tijdige levering van professionele materialen, producten en machines, dat vinden wij vanzelfsprekend.

De beste oplossing voor jouw organisatie komt tot stand dankzij onze ondersteunende diensten die focussen op efficiŽntie. Innovatieve concepten, heldere werkplannen, praktisch advies op je werkvloer en onderhoud van je reinigingsmachines, het wordt al meer dan 47 jaar gesmaakt!

Lees meer over efficient schoonmaken

Leuk: werken met BOMA is werken met een glimlach

Leuk: werken met BOMA is werken met een glimlach Samenwerken met BOMA is ervaren dat je altijd contact hebt met een bekend gezicht dat jouw wensen kent. Een levering van BOMA is geen bouwpakket. Elke werkwagen krijg je startklaar geleverd, waar en wanneer je wilt. Ook de gezondheid van de schoonmaker staat bij ons centraal. Samen met onze praktijkgerichte opleidingen creŽer je zo een leuke werksfeer en medewerkers met een glimlach.

Lees meer over werken met BOMA