Je wilt efficiŽnt schoonmaken, en dat verdien je ook! Maar dat gaat alleen als jouw partner doet wat hij belooft.

Je wilt dan ook een snelle levering, tijdbesparende werkplannen, een minimum aan administratieve taken en efficiŽnte interventies als je ze nodig hebt. Maar wat je meer dan ook nodig hebt, dat zijn concepten die doen wat ze beloven aan jou.

Door de jaren heen hebben wij onschatbare kennis opgebouwd die ons toestaat die efficiŽnte schoonmaakconcepten te ontwikkelen voor jou. Na meer dan 45 jaar ervaring weten we wat jouw problemen zijn en beschikken we over de juiste schoonmaakoplossing die jou ontzorgt.

Een logistieke machine Een logistieke machine
Jouw service Jouw service
Digitale tools Digitale tools
Productontwikkeling Productontwikkeling
Een logistieke machine

850 orders en 50 transporten uit 4 landen per dag vragen een sterke organisatie. Zeker als je meer dan 7 000 voorraadartikelen hebt! Toch slagen we er elke dag opnieuw in om jouw bestelling tot in jouw voorraadkast te krijgen, waardoor je nooit moet wachten op wat je bestelt.

Jouw service

Een efficiŽnte schoonmaak wilt ook zeggen dat jij probleemloos werkt.

Een team van meer dan 50 consultants adviseert je over al jouw schoonmaakproblemen. Via hen heb jij toegang tot een schat aan kennis zodat jouw schoonmaak Ďvlekkeloosí verloopt. Je hebt een vast gezicht dat regelmatig bij jou langskomt. Zo val je terug op iemand die bekend is met jouw specifieke situatie en daar steeds op kan inspelen.

Bij machineproblemen grijpen we snel in. Meer dan 30 technische medewerkers staan klaar om jouw machine zo snel mogelijk te herstellen en terug te brengen. Op die manier ondervind jij zo weinig mogelijk hinder.

Digitale tools

Je hebt graag inzicht in je schoonmaak. Waar spendeer jij je budget aan? Wanneer kreeg die schrobzuigmachine zijn laatste onderhoudsbeurt? Hoe kun je jouw bestellingsproces vergemakkelijken?

Door te luisteren naar de noden van onze klanten zijn we in staat digitale tools te ontwikkelen die jou daarbij helpen. DosDob is daar het beste voorbeeld van. DosDob geeft je niet enkel een totaaloverzicht van jouw uitgaven per locatie en de onderhoudsgeschiedenis van je machines. Het formuleert ook bestelvoorstellen op basis van jouw bestelgedrag.

Op die manier minimaliseer je administratie. Alweer een zorg extra die van je schouders valt!

Productontwikkelings

Wij werken niet vanuit een ivoren toren en er valt altijd iets te verbeteren. Producten die niet voldoen aan de efficiŽntie of de duurzaamheid die jij en wij voor ogen hebben, proberen we steeds te verbeteren.

Jij bent in heel dat proces onze belangrijkste bron van informatie. Op basis van wat jij en andere klanten ervaren, zitten we rond de tekentafel om steeds opnieuw de juiste oplossingen te ontwikkelen. Zo maken we jouw schoonmaak efficiŽnt!