Schoonmaken leuk maken voor jou en je schoonmaakpersoneel is onze missie. Schoonmaken is een heel intensief werk waar je veel kennis voor nodig hebt. Wanneer je die schoonmaak leuk wilt maken, dan beschik je ook graag over alle middelen en kennis die jou toestaan om die intensiteit te verzachten.

Academy & events Academy & events
Ergonomie Ergonomie
Een bekend gezicht Een bekend gezicht
Academy & events

Een sterke schoonmaakploeg beschikt over de nodige kennis om elk aspect van jouw schoonmaak snel en gemakkelijk uit te voeren. Die kennis vergaren ze in een van de gecertificeerde opleidingen van de BOMA Academy of tijdens een van onze vele events en workshops rond schoonmaaktrends- en ontwikkelingen.

Ergonomie

Schoonmaken hoort niet belastend te zijn. Door ergonomische materialen en veilige producten te gebruiken voorkom je heel wat kwaaltjes, zoals een pijnlijke rug of versleten polsen. Wij zetten in op die schoonmaakoplossingen die jouw personeel gezond houden en zorgen ervoor dat die oplossingen kant en klaar geleverd worden.

Een bekend gezicht

Om je in alles te begeleiden, heb je een vaste Bomito die je professioneel adviseert op jouw werkvloer. Op regelmatige basis evalueren ze jouw schoonmaak, luisteren ze naar jouw noden en vragen en voorzien ze je van alle antwoorden die je zoekt. Op die manier heb je steeds iemand die jou en je schoonmaaksituatie kent.