Het managen van de schoonmaak is nu wel héél simpel!

BOMA biedt niet alleen álles op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Wij gaan voor volledige ontzorging. Onze BiP app, BOMA in the Pocket is één van onze digitale tools die speciaal voor jou ontwikkeld is, zodat je makkelijk op locatie een bestelling kunt plaatsen, een onderhoudsbeurt kan aanvragen of jouw bestelgeschiedenis kunt raadplegen. Simpel, slim én leuk!

Je kan nu:

  • Machines en producten scannen om direct informatie te bekijken.
  • Service aanvragen en chatten met onze support afdeling direct vanuit de BiP app.
  • Je collega’s toevoegen als je gebruik maakt van DosDob.

De app ‘BOMA in the Pocket’ maakt het managen van de schoonmaak simpel, slim en leuk. Ben jij al klaar om hem te downloaden?

Android: Get it on Google QR Code Get it on Google
IOS: Get it in the app store ios play store
ios play store

BOMA in the Pocket is er voor jouw hele organisatie!

Als facilitair manager is het niet meer nodig alle schoonmaaklocaties te bezoeken om de voorraad te checken of een bestelling te plaatsen. Regio- en locatiemanagers kunnen dit direct doen vanuit de voorraadkast. Uiteraard houd je het overzicht en de touwtjes in handen.

Schoonmakers lezen via BiP, BOMA in the Pocket het laatste schoonmaaknieuws én kunnen niet alleen informatie en werkwijzen van diverse materialen bekijken, maar ook direct een probleem melden of vraag stellen ‘on the spot’. Onze medewerkers staan klaar om deze te beantwoorden.

Op die manier minimaliseer je de tijd en het aantal kilometers die je besteed aan alle locatiebezoekjes. Alweer een zorg extra die van je schouders valt!

Ontdek de belangrijkste functies

BiP brengt bestelgemak naar je broekzak

Plaats een bestelling direct vanaf de werkvloer. Oók vanuit de voorraadkast!

Alle productinformatie binnen handbereik. Ook door te scannen.

Een product scannen om er meer informatie over te lezen of te bestellen, of om een instructiefilmpje met handige tips & tricks te bekijken. Het kan allemaal via BiP. Zoek je een gebruiksaanwijzing, technische informatie of veiligheidsinformatieblad? Of verwante artikeIen zoals de juiste stofzak, de juiste afvalzak, het juiste handdoekje of de juiste navulling? Met BiP heb je alles in the pocket!

Plaats simpel & snel een serviceaanvraag

Wist je dat 3 op de 4 interventies voor machines te wijten zijn aan onvoldoende dagelijks onderhoud of zelf opgelost kunnen worden? Daarom geeft BiP je oplossingen voor veelvoorkomende problemen zodat je het eventueel zelf kan oplossen. Zo bespaar je een onnodige interventie en de daaraan gekoppelde kosten én CO2 uitstoot. Lukt het je niet? Dan doe je met één klik een serviceaanvraag via de app.

Voeg collega’s toe

Als je gebruik maakt van DosDob kan je collega’s toevoegen aan de app. Zo kunnen zij op locatie direct een bestelling controleren of een serviceaanvraag aan jou verzenden of je kan er gewoon even mee chatten. Leuk.

En via de chatfunctie staan wij voor je klaar!

Met BOMA in the Pocket bevinden de medewerkers van BOMA zich de hele dag in je broekzak! Heb je een schoonmaakvraag? Dan zitten wij klaar om je direct te helpen vanuit de support chat.

Download BiP, BOMA in the Pocket

Android: Get it on Google QR Code Get it on Google
IOS: Get it in the app store ios play store