Het managen van de schoonmaak is nu wel héél simpel!

BOMA biedt niet alleen álles op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Wij gaan voor volledige ontzorging. Onze BiP app, BOMA in the Pocket is één van onze digitale tools die speciaal voor jou ontwikkeld is, zodat je makkelijk op locatie een bestelling kunt plaatsen, een onderhoudsbeurt kan aanvragen of jouw bestelgeschiedenis kunt raadplegen. Simpel, slim én leuk!

Je kan nu:

  • Machines en producten scannen om direct informatie te bekijken.
  • Service aanvragen en chatten met onze support afdeling direct vanuit de BiP app.
  • Je collega's toevoegen als je gebruik maakt van DosDob.

De app 'BOMA in the Pocket' maakt het managen van de schoonmaak simpel, slim en leuk. Ben jij al klaar om hem te downloaden?

Android: Get it on Google QR Code Get it on Google
IOS: Get it in the app store ios play store
ios play store

BOMA in the Pocket is er voor jouw hele organisatie!

Als facilitair manager is het niet meer nodig alle schoonmaaklocaties te bezoeken om de voorraad te checken of een bestelling te plaatsen. Regio- en locatiemanagers kunnen dit direct doen vanuit de voorraadkast. Uiteraard houd je het overzicht en de touwtjes in handen.

Schoonmakers lezen via BiP, BOMA in the Pocket het laatste schoonmaaknieuws én kunnen niet alleen informatie en werkwijzen van diverse materialen bekijken, maar ook direct een probleem melden of vraag stellen 'on the spot'. Onze medewerkers staan klaar om deze te beantwoorden.

Op die manier minimaliseer je de tijd en het aantal kilometers die je besteed aan alle locatiebezoekjes. Alweer een zorg extra die van je schouders valt!

Ontdek de belangrijkste functies

BiP brengt bestelgemak naar je broekzak

Plaats een bestelling direct vanaf de werkvloer. Oók vanuit de voorraadkast!

Bip broekzak

Alle productinformatie binnen handbereik. Ook door te scannen.

Een product scannen om er meer informatie over te lezen of te bestellen, of om een instructiefilmpje met handige tips & tricks te bekijken. Het kan allemaal via BiP. Zoek je een gebruiksaanwijzing, technische informatie of veiligheidsinformatieblad? Of verwante artikeIen zoals de juiste stofzak, de juiste afvalzak, het juiste handdoekje of de juiste navulling? Met BiP heb je alles in the pocket!

Bip productinformatie

Voeg collega's toe

Als je gebruik maakt van DosDob kan je collega's toevoegen aan de app. Zo kunnen zij op locatie direct een bestelling controleren of een serviceaanvraag aan jou verzenden of je kan er gewoon even mee chatten. Leuk.

Bip collega's

Plaats simpel & snel een serviceaanvraag

Wist je dat 3 op de 4 interventies voor machines te wijten zijn aan onvoldoende dagelijks onderhoud of zelf opgelost kunnen worden? Daarom geeft BiP je oplossingen voor veelvoorkomende problemen zodat je het eventueel zelf kan oplossen. Zo bespaar je een onnodige interventie en de daaraan gekoppelde kosten én CO2 uitstoot. Lukt het je niet? Dan doe je met één klik een serviceaanvraag via de app.

Bip serviceaanvraag

En via de chatfunctie staan wij voor je klaar!

Met BOMA in the Pocket bevinden de medewerkers van BOMA zich de hele dag in je broekzak! Heb je een schoonmaakvraag? Dan zitten wij klaar om je direct te helpen vanuit de support chat.

Bip chat

Jouw omgevingsplannen

Van vloerreiniging zoals tapijt, sportzalen en de vloer rondom een zwembad naar vriesvakken reinigen in een supermarkt. Geen schoonmaakuitdaging is te gek! Jouw omgevingsplannen ('Your Environment Plans', oftewel YEP) zijn de centrale plek waar alle schoonmaakinfo is gebundeld voor jouw omgeving. Met een YEP helpen we jou om je schoonmaakuitdagingen op te lossen.

Welke ecologische producten en materialen je kan gebruiken, hoe je de schoonmaak productiever kan maken met slimme mechanisatie en hoe je de schoonmaak in jouw omgeving organiseert. Met deze uitbreiding in BiP ben je zo gelanceerd.

Bip yep

Veelgestelde vragen

We delen onze kennis met jou dankzij de 'veelgestelde vragen'-toepassing. Antwoorden op al je vragen. Van het gebruik van de juiste dosering bij schoonmaakmiddelen tot het automatiseren van de schoonmaak. Geen uitdaging is te gek! Welke ecologische producten en materialen je kan gebruiken, hoe je de schoonmaak productiever kan maken met slimme mechanisatie en hoe je de schoonmaak in jouw omgeving organiseert.

Bip faq

Efficiëntie, Consistentie & Productiviteit met de werkinstructies van BOMA in BiP

Werkinstructies zijn onmisbaar in de wereld van bedrijfsvoering. Ze bieden tal van voordelen, waaronder: consistentie, verhoogde productiviteit, eenvoudige training, risicobeheersing, probleemoplossing, kennisbehoud en betere communicatie.

Investeer in het gebruik van goed geschreven werkinstructies voor verbeterde efficiëntie, consistentie en risicobeheersing. Het is een langetermijninvestering die vruchten zal afwerpen.

Bip werkinstructies

Download BiP, BOMA in the Pocket

Android: Get it on Google QR Code Get it on Google
IOS: Get it in the app store ios play store