BOMA neemt de activiteiten van de Hasseltse reinigingsmachinespecialist Cuypers NV over.

BOMA neemt de klanten en de voorraad van de schoonmaaktak van Cuypers NV over. Alle medewerkers doen de overstap naar BOMA. De wielwasactiviteiten blijven ondergebracht bij Cuypers NV. BOMA zal van de Cuypers-site haar vierde vestiging in BelgiŽ maken: het wordt de thuishaven voor haar technische en commerciŽle medewerkers in Limburg.

Met deze overname verruimt BOMA haar aanbod van reinigingsmachines en hogedrukreinigers in het bijzonder. Dankzij de integratie van de nieuwe medewerkers haalt BOMA bovendien ook veel technische kennis in huis en wordt het "dienst na verkoop"-team uitgebreid. De klanten van Cuypers NV kunnen blijven genieten van de gekende service op de vertrouwde locatie langs de Sint-Truidersteenweg in Hasselt. Weldra vind je er "alles voor schoonmaak en hygiŽne voor de schoonmaakprofessional". Klanten zullen er, naast reinigingsmachines, ook terecht kunnen voor ruitenwasmaterialen, ergonomische mopsystemen, ecologische reinigingsmiddelen, afvalbakken, ladders, matten en zeep- en papierdispensers voor hun toiletruimte.

"De overname van Cuypers NV kadert in onze strategie om nog meer in te zetten op reiningsmachines en de professionele schoonmaak nog meer te "mechaniseren"" geeft Luc Bresseleers, CEO van de BOMA-groep, aan. "De inzet van een schoonmaakmachine is een antwoord op de hoge loonlasten en verkleint de ergonomische belasting bij de gebruiker. Als de reinigingsmachine bovendien wordt gefinancierd via een flexibel "all in" huurcontract, vraagt dit geen extra investering en wordt de klant volledig ontzorgd." "Waarom we precies kozen voor Cuypers NV? Wij vonden bij de Cuypers-medewerkers dezelfde passie voor schoonmaak terug die wij ook kennen bij onze Bomito's. Wij gaan bovendien volop investeren in de verbreding van hun kennis op het gebied van schoonmaak & hygiŽne om onze Limburgse klanten nog beter te kunnen bedienen".

Cuypers NV

Als aanbieder van hogedrukreinigers, schrobmachines en veegmachines e.a. werkt Cuypers NV al bijna 40 jaar aan een uitstekende klantentevredenheid en reputatie van degelijkheid. Om de continuÔteit voor klanten en medewerkers te verzekeren, heeft Cuypers NV doelbewust gekozen voor de integratie in Boma.